21.2 C
Athens

Οι δυο επιστροφές και ο Τοροσίδης της νέας σεζόν

Ομάρ και Καμαρά ετοιμάζονται να επιστρέψουν, αλλά ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βασίλη Τοροσίδη στα εναπομείναντα ματς της σεζόν

Οι απουσίες σημαντικών ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στα αποτελέσματα του Ολυμπιακού τον Φεβρουάριο. Ο Μάρτιος μπήκε με νέες απώλειες, με πιο σοβαρή αυτή του Βασίλη Τοροσίδη και ο Πέντρο Μαρτίνς γράφει και σβήνει στη λίστα του, ποιοι είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Άρη και ποιοι όχι.

Για τον αρχηγό της εθνικής τα δεδομένα δεν είναι ευχάριστα. Ο τραυματισμός στο γόνατο θα τον κρατήσει εκτός πιθανότατα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αφού δεν υπάρχει λόγος πλέον να παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο με την περίπτωσή του.

Όσο για τους υπόλοιπους του ιατρικού δελτίου, υπάρχουν ευχάριστα νέα ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μαντί Καμαρά και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός θα είναι εντάξει ιατρικά και από εκεί και πέρα θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του Πορτογάλου τεχνικού αν θα τον χρησιμοποιήσει. Δηλαδή, να κρίνει αν θα είναι και αγωνιστικά έτοιμος. Ο Νορβηγός αμυντικός αναμένεται σήμερα να ανεβάσει ρυθμούς στου Ρέντη (οι Ερυθρόλευκοι είχαν ρεπό χθες) και υπάρχει αισιοδοξία το τεχνικό τιμ ότι θα παίξει εναντίον των Κιτρινόμαυρων.

Ο 27χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής απουσιάζει πάνω από ένα μήνα (από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στις 2 Φεβρουαρίου), αλλά είναι έτοιμος να επιστρέψει και να προσφέρει τις λύσεις που αναζητάει ο Μαρτίνς. Ο τελευταίος έχει ως εναλλακτικές λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, τον στόπερ Γιασίν Μεριά και τον κεντρικό χαφ Θανάση Ανδρούτσο.

Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ντάνιελ Ποντένσε, που έφυγαν τραυματίες από την Ριζούπολη, εξακολουθούν να νιώθουν ενοχλήσεις, αλλά όλα δείχνουν πως θα παίξουν εναντίον του Άρη.

Ο Μαντί Καμαρά αισθάνεται πολύ καλύτερα και ο Μαρτίνς θέλει να πιστεύει ότι θα μπορεί να τον υπολογίζει την Κυριακή.

Ο Πάπε Αμπού Σισέ ξεπερνάει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, όπως και ο Γιάγκος Βούκοβιτς που άφησε πίσω του τον τραυματισμό του.

Όσο για τον Ζιλ Ντίας ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και είναι πιθανό να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς