26.1 C
Athens

«Έκανε κίνηση για Μαρτίνς η Λέστερ»

Η Λέστερ προσέγγισε τον Ολυμπιακό για χάρη του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική - Πότε εξετάστηκε για πρώτη φορά ο Πορτογάλος τεχνικός από τις «αλεπούδες»

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών της Λέστερ βρέθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα, δεν πέρασαν πολλές ημέρες απ’ όταν οι «αλεπούδες» εξέτασαν την περίπτωση του Πορτογάλου και… ενημέρωσαν και την ερυθρόλευκη ΠΑΕ για το ενδιαφέρον τους.

Ο Κλοντ Πιέλ απολύθηκε μετά τη βαριά ήττα με 1-4 από την Κρίσταλ Πάλας και ο αγγλικός σύλλογος είχε ήδη έτοιμη λίστα με προπονητές, αφού ο Γάλλος προπονητής ήταν υπ’ ατμόν μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Μπορεί τελικά τον διάδοχο να τον βρήκε στο πρόσωπο του Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, πριν ξεκινήσει τις συζητήσεις μαζί του εξέτασε τον νυν τεχνικό των ερυθρόλευκων.

Άλλωστε, όπως ανέφεραν οι Πορτογάλοι, η Λέστερ είχε πρωτοτσεκάρει τον Πέδρο Μαρτίνς από τους αγώνες του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέρνλι και έκτοτε παρακολουθούν την πορεία του.

Παρά τη νύξη που έκαναν οι «αλεπούδες» τις προηγούμενες ημέρες, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Πέδρο Μαρτίνς αρνήθηκαν κατηγορηματικά να μπουν σε συζητήσεις, καθώς το πρότζεκτ που καταρτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται ακόμα στην αρχή του και τα αποτελέσματά του θα γίνουν ακόμα πιο εμφανή την επόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την «A Bola» ο Μαρτίνς είχε απασχολήσει και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το περασμένο καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς