25.4 C
Athens

Το νέο βιβλίο του Χρήστου Μουρίκη με τη συμμετοχή του Βαλβέρδε

Ο Χρήστος Μουρίκης κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο, στο οποίο γράφει και παραθέτει τις απόψεις του σχετικά με τη φυσική κατάσταση των αθλητών ο Ερνέστο Βαλβέρδε

Ο Χρήστος Μουρίκης, ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού εξέδωσε το νέο του βιβλίο, με θέμα τις νέες μεθόδους προπόνησης στο ποδόσφαιρο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό, με μία ζωή μέσα στο ποδόσφαιρο εξέδωσε το νέο του βιβλίο με τίτλο: «Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια μικρού, μεσαίου και μεγάλου αριθμού παικτών με περιορισμούς».

Στο βιβλίο εκφράζει την άποψή του ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και οι άμεσοι συνεργάτες του στην Μπαρτσελόνα, Γιον Ασπιάθου και Ποθάνκο, και όλοι γράφουν με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή φυσικής κατάσταση των «ερυθρόλευκων».

Επίσης, στο βιβλίο του Χρήστου Μουρίκη, το οποίο κυκλοφορεί ήδη εδώ και λίγες μέρες, γράφουν και μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που πέρασαν από το «λιμάνι», όπως οι Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίντ Φουστέρ.

Τέλος, ο Βασίλης Τοροσίδης ανήρτησε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το εξώφυλλο του νέου βιβλίου του Χρήστου Μουρίκη αποκαώντας τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού: «Καθηγητή».

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Τοροσίδη:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς