16.1 C
Athens

Μάρτινς σε παίκτες: «Να δώσετε και τη ψυχή σας»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβο και τους ζήτησε να δώσουν και τη ψυχή τους

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να αφήσει πίσω του την ήττα του, καθώς μπροστά του έχει την ευρωπαϊκή πρόκληση. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του και τόνισε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου και τους είπε να δώσουν και τη ψυχή τους.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ τους είπε: «Έχουμε μπροστά μας μία επόμενη αγωνιστική πρόκληση, αυτήν της Ευρώπης, όπου πρέπει να δείξουμε αντίδραση και να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι μαζί προχωράμε για να τα καταφέρουμε».

Σήμερα, ο Μάρτινς μίλησε ξανά με τους παίκτες του και τους ανέφερε: «Είναι η ευκαιρία μας! Δώστε τα όλα και δικαιώστε όσους σας πιστεύουν για να δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας. Είναι μία πρόκληση όπου καλούμαστε να αντιδράσουμε σωστά και να ανταποκριθούμε. Δώστε το 100% και κάντε κατάθεση ψυχής γιατί είστε καλοί παίκτες, έχουμε καλή ομάδα και έχουμε προσπαθήσει πολύ για αυτό. Όλοι μας ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το ματς με έναν αντίπαλο που έχει ικανότητες από το κέντρο και μπροστά. Δικός μας… οδηγός θα είναι τα καλά ματς στην Ευρώπη. Να δείξουμε αυτά που μπορούμε για να πετύχουμε και να περάσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς