16.1 C
Athens

Κατάθεση ψυχής ζήτησε ο Μαρτίνς από τους παίκτες

Τι είπε ο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου

Ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία στους αγώνες του στο Γιουρόπα Λιγκ την τρέχουσα σεζόν στο Καραϊσκάκη και επιθυμεί να φτάσει στην 5η του, εναντίον της Ντιναμό Κιέβου.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί τους, οι οποίοι έβαλαν και εκείνοι το λιθαράκι του βοηθώντας ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές να φτάσουν στη νίκη-πρόκριση 3-1 επί της Μίλαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός έχει όλες τις δυνατότητες να αποκλείσει την Ντιναμό Κιέβου και να προχωρήσει στους «16» της διοργάνωσης και από εκεί και πέρα όλα μπορεί να συμβούν. Ο Πορτογάλος τεχνικός στο περιθώριο της προπόνησης στο Καραϊσκάκη, μίλησε στους παίκτες για τον αγώνα με την ουκρανική ομάδα.

«Η Ντιναμό είναι μια καλή ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη στην επίθεση, αλλά είμαστε Ολυμπιακός. Έχουμε μια σημαντική πρόκληση μπροστά μας και τη δυνατότητα να τους αποκλείσουμε» υποστήριξε ο Μαρτίνς.

«Είμαστε μια πραγματικά καλή ομάδα και αυτό που θέλω είναι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Να παίξετε με μυαλό και ψυχή», πρόσθεσε ο ερυθρόλευκος τεχνικός.

«Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε αυτό το επίπεδο όλα τα ματς είναι δύσκολα, αλλά πρέπει να πετύχουμε τον στόχο μας. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως ήταν τα προηγούμενα στην Ευρώπη στην έδρα μας. Θέλω να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς