15 C
Athens

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης δίνει κουπόνια για δωρεάν καφέ (video)

Ο Μητροπολίτης Άνθιμος... κέρασε καφεδάκι τους μαθητές εν όψει του σημερινού εορτασμού των Τριών Ιεραρχών και εκείνοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη θέρμη

Ιδιαίτερη ανταπόκριση γνώρισε από τη μαθητιώσα νεολαία της Αλεξανδρούπολης η κίνηση του Μητροπολίτη της πόλης Άνθιμου να τους καλέσει να εκκλησιαστούν και στη συνέχεια να πιουν καφεδάκι με κουπόνια κερασμένα από τον ίδιο.

Ο Μητροπολίτης κάλεσε τα παιδιά μέσω social media θέλοντας να τιμήσει την εορτή των Τριών Ιεραρχών που είναι προστάτες των Γραμμάτων και των μαθητών.

«Στην έξοδό σας από την Εκκλησία θα σας δώσουν κάρτες για να πάτε να πιείτε τον καφέ σας, σε όποια καφετέρια θέλετε. Έτσι, ένα κέρασμα από εμένα. Και να σας πω και κάτι; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram!», κατέληξε στο βίντεο που ανήρτησε στα social media ο μητροπολίτης Άνθιμος

Το μήνυμά του μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, όπως και οι κάρτες με την υπογραφή του που μοιράστηκαν σήμερα το πρωί στους νέους και στις νέες που εκκλησιάστηκαν στις εκκλησίες της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, οι κάρτες του μητροπολίτη Άνθιμου, για δωρεάν καφέ μετά το πέρας της σημερινής πρωινής Θείας Λειτουργίας, έγιναν «ανάρπαστες» από μαθητές και μαθήτριες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για την ημέρα των Τριών Ιεραρχών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς