16.7 C
Athens

Ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ είναι ΑΕΚτζής, φίλος του Μπάγεβιτς και έπαιζε μπάλα (pics)

O γνωστός προπονητής έδωσε το παρών στην τελετή παραλαβής του Χρήστου Χριστοδούλου, καθώς τους συνδέει φιλία χρόνων • Ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ άφησε το ποδόσφαιρο για την Πολεμική Αεροπορία

Όσοι γνωρίζουν καλά τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και πρώην Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, Πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, γνωρίζουν επίσης και τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του. Γι’ αυτό και δεν τους ξένισε η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου Α/ΓΕΕΘΑ.

Ο πρώην παίκτης, προπονητής και παράγοντας της ΑΕΚ, συνδέεται με φιλία χρόνων με τον νέο αρχηγό, ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Ένωσης, και παρακολουθεί συχνά παιχνίδια της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Onalert ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ λίγο έλειψε αντί για τα τείχη των «μπλε φτερών» που υψώνει καθημερινά στο Αιγαίο με τα «γεράκια» της Πολεμικής Αεροπορίας για την αναχαίτιση των τουρκικών μαχητικών, να… «αναχαίτιζε» τις προσπάθειες για γκόλ των επιθετικών των αντιπάλων ομάδων της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο ΑΕΚτζής Α/ΓΕΕΘΑ από την Δράμα, εκτός από ένας ικανότατος ιπτάμενος στα μαχητικά αεροσκάφη «πετούσε» με την ίδια επιτυχία, όταν βρισκόταν κάτω και από τα ποδοσφαιρικά γκολπόστ.

Περιμένοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που είχε δώσει για τη Σχολή Ικάρων, και άγνωστο εάν πίστευε ή όχι, στην επιτυχημένη έκβαση αυτής της αποστολής, επιχείρησε να πραγματοποιήσει και το άλλο μεγάλο όνειρό του: να υπερασπιστεί τα δοκάρια της Ένωσης.

Ήταν δε, τέτοια η επιθυμία του, που αποφάσισε να μιλήσει με μια από τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας της ΑΕΚ, τον αείμνηστο Λουκά Μπάρλο. Είχε μάλιστα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον ιστορικό ηγέτη της κιτρινόμαυρης ομάδας, ζητώντας να δοκιμαστεί από τον «Δικέφαλο».

Λέγεται, μάλιστα, ότι πέρασε με άριστα από την κρησάρα του τότε προπονητή τερματοφυλάκων της Ένωσης Μιχάλη Δελαβίνια. Όμως παρά το θετικό αποτέλεσμα, η επιτυχία στις εξετάσεις για τη Σχολή Ικάρων τον έστειλε στην Πολεμική Αεροπορία, της οποίας ηγείτο μέχρι να αντικαταστήσει τον Ναύαρχο Αποστολάκη ως νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Πηγή: Onalert

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς