21.8 C
Athens

Τα 37 «εξοχικά» του Λιονέλ Μέσι (pic)

Όλα τα γήπεδα που έκανε... δικά του ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα

Το γκολ που σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στη Χιρόνα ο Λιονέλ Μέσι, δεν ήταν ένα… οποιοδήποτε γκολ για εκείνον.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα σκόραρε σε 37ο γήπεδο (Μοντιλιβί) και διεύρυνε το… προβάδισμα που έχει απέναντι στον Ραούλ ο οποίος είχε σκοράρει σε 33 διαφορετικά στάδια σε 550 συμμετοχές.

Αυτό που κάνει πιο εντυπωσιακό το επίτευγμα του Μέσι είναι πως το έχει καταφέρει αυτό στα 31 του χρόνια και έχοντας καταγράψει μόλις 437 συμμετοχές (113 λιγότερες από τον Ραούλ!)

Να επισημάνουμε επίσης, πως το μοναδικό γήπεδο στο οποίο δεν έχει σκοράρει από τις ομάδες που αγωνίζονται στην εφετινή Πριμέρα, είναι το «Αλκοράθ», έδρα της νεοφώτιστης Ουέσκα. Θα έχει την ευκαιρία να βάλει τη «σφραγίδα» του και εκεί τον Απρίλιο στο ματς των δύο ομάδων.

μέσι γήπεδα

Παράλληλα, σε κάποια από αυτά τα γήπεδα ο Αργεντινός φαίνεται να… δαιμονίζεται. Είναι χαρακτηριστικό πως στο «Ριαθόρ» (έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια) έχει σημειώσει 13 γκολ, ενώ διψήφιο αριθμό τερμάτων έχει πετύχει στα Κλάσικο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (11 γκολ).

Εξαιρετικές επιδόσεις διατηρεί και στη Βαλένθια καθώς κόντρα σε Λεβάντε και Βαλένθια έχει πετύχει εννέα γκολ, αλλά και στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στη Σεβίλλη (επίσης εννέα γκολ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς