21.8 C
Athens

Σπυροπούλου: Δεν διαψεύδει τις φήμες ότι είναι σε σχέση με τον Acun

«Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου», δήλωσε η παρουσιάστρια

Τον τελευταία καιρό έχει κυκλοφορήσει μια φήμη ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σε σχέση με τον Τούρκο καναλάρχη Acun Ilicali.

Η γνωστή παρουσιάστρια χθες βράδυ βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Βερβερίτσα».  Αποφάσισε λοιπόν να μιλήσει για τη φημολογούμενη σχέση της με τον καναλάρχη.

Η Σπυροπούλου δήλωσε: «Πια γελάω με όλα τα δημοσιεύματα αυτά. Καλή καρδιά. Τι να πω; Αν θες να το πιστεύεις; Ποτέ δεν ξέρεις. Δεν θα ήθελα να διαψεύσω. Ούτε τη ζωή θα ήθελα να διαψεύσω. Δεν ξέρω πως ξυπνάω την επόμενη μέρα. Τώρα ξυπνάω ωραία. Υποσχέθηκα επίσης πως από τη νέα χρονιά δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά της σχολιάζοντας, «Είναι πολύ σημαντικό το ότι βρήκα ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ φιλικό προς εμένα, γι’ αυτό και ενδεχομένως και ο κόσμος έχει δει τον πραγματικό μου χαρακτήρα. Πολλές φορές όταν είσαι σε ένα τοξικό μέρος δύσκολα βγαίνει αυτό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς