17.1 C
Athens

Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο δολοφόνος σκότωσε τον ηθικό αυτουργό

Ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο σκότωσε τον κατηγορούμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του δικηγόρου • Υπάρχει βίντεο από το έγκλημα • Ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον έσφαζε

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για τη δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου Άρμπερ Μπάκο σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δολοφόνος του Αλβανού που ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον δικηγόρο. Μάλιστα, για να φέρει εις πέρας το έργο του φαίνεται πως ήταν καταλυτική η βοήθεια που του πρόσφερε ένας Έλληνας κρατούμενος που φέρεται να βοήθησε στην ανθρωποκτονία.

Ο Άρμπερ Μπάκο είχε μόλις μεταφερθεί στον Κορυδαλλό, καθώς αυτές τις ημέρες ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι δύο Αλβανοί φαίνεται πως καθισμένοι σε κάποιο πάγκο των φυλακών συζητούσαν μεταξύ τους για την δίκη. Μαζί τους ήταν και ένας Έλληνας, άσχετος με την υπόθεση.

Φαίνεται λοιπόν, πως σε κάποια φάση ο Έλληνας επιτέθηκε στον Μπάκο και τον ακινητοποίησε. Τότε ο άλλος Αλβανός κακοποιός άρχισε να τον χτυπά και να τον μαχαιρώνει, μέχρι τελικά να πέσει νεκρός.

Μία εκδοχή αναφέρει ότι οι δύο Αλβανοί κατηγορούμενοι συζητούσαν τι θα ισχυριστούν στη δίκη και πάνω στη συζήτηση δεν τα βρήκαν και άναψαν τα αίματα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την αναίτια επίθεση του Έλληνα στον Μπάκο.

Κατέγραψαν τα πάντα οι κάμερες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό είναι καταγεγραμμένο από τις κάμερες ασφαλείας στις φυλακές Κορυδαλλού, με την αστυνομία να σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του Αλβανού δολοφόνου, με βάση αυτό το υλικό.

Κατά πολλούς υπήρχε συμβόλαιο θανάτου εναντίον του Άρμπερ Μπάκο. Όλα δείχνουν ότι η σημερινή αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού δεν ήταν τυχαία, αλλά μια οργανωμένη δολοφονία.

Ο Άρμπερ Μπάκο ήταν γνωστός με τα ψευδώνυμα «Ταμτάκος» και «Μάικλ» τόσο στη φυλακή, όσο και τον υπόκοσμο. Από το 2009, όταν μπήκε φυλακή, είχε δείξει τον χαρακτήρα του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μέσα στη φυλακή ομάδες, των οποίων θα ηγείτο ο ίδιος. Για το λόγο αυτό τον έδιωξαν από τον Κορυδαλλό και τον μετέφεραν στις φυλακές Τρικάλων, όπου έκανε τα ίδια και έτσι τον πήγαν στις φυλακές Δομοκού και τέλος στο Μαλανδρίνο, από όπου αποφυλακίστηκε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς