22.5 C
Athens

Νέο κάζο για τη Ρεάλ, ήττα εντός έδρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (vid)

Εκτός τετράδας συνεχίζει να βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νέα... σφαλιάρα που δέχθηκε εντός έδρας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (0-2)

Την έκπληξη της 18ης αγωνιστικής σημείωσε η Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» επικρατώντας με 2-0 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των Βάσκων, μετρούσε τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα αλλά… αναστήθηκε στη Μαδρίτη! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 2ο λεπτό, όταν ο Κασεμίρο ανέτρεψε στην περιοχή τον Μερίνο και ο Γουίλιαν Ζοζέ που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε για το 1-0.

Η ομάδα του Σολάρι, έχασε αρκετές ευκαιρίες είτε με τον δραστήριο Βινίσιους είτε με τους Κασεμίρο και Βάθκεθ, ωστόσο ο Ρούγι ήταν σε μεγάλη μέρα και κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Στο 60′ ο Βάθκεθ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 83′ ο Πάρδο διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τους Βάσκους. Η Ρεάλ παρέμεινε στην 5η θέση με 30 βαθμούς ενώ αυτή ήταν η δεύτερη

Οι «μερένγχες» συνέχισαν να πιέζουν αλλά στο 66’ έχασαν και πάλι σπουδαία ευκαιρία, με τον Ράμος να μην μπορεί να νικήσει τον Χερόνιμο Ρούλι που απέκρουσε εντυπωσιακά.

Η «σφαλιάρα» των Βάσκων, ολοκληρώθηκε στο 83’ με τον Ογιαρθάμπαλ να νικάει τον Κουρτουά και να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο (77′ Ρεγκιγιόν), Καρβαχάλ, Καζεμίρο (57′ Ισκο), Κρόος (80′ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Μπενζεμά

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρούγι, Μορένο, Γιορέντε, Ελουστόντο (69′ Θαλδούα), Μουνιόθ, Θουρουτούθα, Ιγιαραμέντι, Μερίνο (72′ Πάρδο), Γιανουζάι, Ογιαρθάμπαλ, Γουίλιαν Ζοσέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς