23.7 C
Athens

Καλύτερη στιγμή της Μπέρνλι, η αναμέτρηση με τους «Έλληνες γίγαντες»

Σημαντικό το εντός έδρας ματς επί του Ολυμπιακού για την Μπέρνλι, η οποία όμως πήγε ...σπίτι της, ύστερα από αυτήν την αναμέτρηση

Σίγουρα, το 2018 αφήνει γλυκιά γεύση στην Μπέρνλι, γνωστή στο Ελληνικό κοινό, αφού συναντήθηκε με τον Ολυμπιακό, για το μονοπάτι των δύο προς τους ομίλους του Europa League.

Η Αγγλική ομάδα είχε ως στόχο να φτάσει στους ομίλους, προσπαθώντας για ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά συνάντησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος της… έκοψε τα όποια φτερά είχε, αποκλείοντάς την από τη συνέχεια του θεσμού.

Για την Μπέρνλι όμως, η ιστοσελίδα «90min.com», συμπεριέλαβε στις 6 καλύτερες στιγμές της χρονιάς που φτάνει στο τέλος της, το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την ομάδα του Πειραιά, χαρακτηρίζοντάς τη ως μια αρκετά ξεχωριστή αναμέτρηση. Μάλιστα, την έχουν στη θέση 6, αποκαλώντας τον Ολυμπιακό με την πληθώρα ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και θριάμβων, ως «Έλληνες γίγαντες».

Ανέφερε επίσης πως η Αγγλική ομάδα έδωσε 6 αγώνες και αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μεγάλη παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League, με κατάληξη τον θρίαμβο των ερυθρόλευκων επί της Μίλαν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς