20.2 C
Athens

Μπόγρης στο FWS: «Παίζω με ενέσεις στα τρία τελευταία ματς»! (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης μιλά στην κάμερα του FWS και αποκαλύπτει στον Μιχάλη Στεφάνου τον τραυματισμό που τον αναγκάζει να παίζει με ενέσεις από το ματς με το Ρέθυμνο κι έπειτα

Περιμένει υπομονετικά στην άκρη του πάγκου για κάθε ευκαιρία, η οποία έρχεται «στάλα – στάλα» όπως θα τον ακούσετε να λέει στην κάμερα του FWS. Μιλώντας στον Μιχάλη Στεφάνου μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Μπόγρης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αγωνίζεται τραυματίας από το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο κι έπειτα, παίζοντας με ενέσεις ώστε να μη νιώθει τον πόνο από το αιμάτωμα στο αριστερό του χέρι!

Διαβάστε τη συνέντευξη του σέντερ του Ολυμπιακού και δείτε το βίντεο

Η ανάλυση της σημασίας του «διπλού» μέσα στη Βαρκελώνη: «Η αλήθεια είναι ότι είναι μια πολύ σημαντική νίκη για μας, κυρίως επειδή η Μπαρτσελόνα έχει τρομερή ποιότητα αλλά και γιατί τον τελευταίο μήνα τα αποτελέσματά της δεν της είχαν έρθει τόσο καλά και πιστεύαμε ότι θα αντιδράσει.

Για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι πήραμε τη νίκη σε αυτό το γήπεδο. Τα πράγματα θα δυσκολέψουν γι’ αυτούς και γι’ αυτό θα βγάζουν περισσότερη ενέργεια για να πάρουν αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε την καλή δουλειά που κάνουμε, έχουμε μαζέψει οχτώ νίκες και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Πιστεύω ότι αμυντικά ίσως είναι το καλύτερο παιχνίδι μας φέτος, κυρίως επειδή ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών στο σκάουτινγκ, για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Πιστεύω ότι τέτοιες νίκες εκτός έδρας είναι αυτές που σου δίνουν το προβάδισμα για να πλασαριστείς στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να καταφέρεις να διεκδικήσεις περισσότερα τον Μάιο.

Η βοήθεια που πρόσφερε κόντρα στην Μπαρτσελόνα και οι δυσκολίες που προκύπτουν από την έλλειψη ρυθμού: «Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο, σίγουρα η θέλησή μου και το ότι θέλω να πετύχω σε αυτή την ομάδα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να κατά καταφέρω.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα σε ένα πολύ σημαντικό μομέντουμ την ομάδα, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου που είναι κομβικό στο να καταφέρεις να πάρεις ένα παιχνίδι. Από εκεί πέρα προχωράμε, μπορεί οι ευκαιρίες να είναι περιορισμένες αλλά είμαι πάντα έτοιμος.

Θα περιμένω τις ευκαιρίες να αυξάνονται και θα συνεχίσω να είμαι έτοιμος ώστε στο τέλος να πετύχω και να είμαι ευτυχισμένος σε αυτή την ομάδα, για να βοηθήσω να πετύχει όλους τους στόχους της.

Για το αν εξελίσσεται ως ομάδα ο Ολυμπιακός: «Όσο περνάει ο καιρός θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι. Είμαστε μια νέα ομάδα με παιδιά που δεν έχουν εμπειρία από τέτοια ματς σε αυτό το επίπεδο, αλλά και από το ότι το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις μέσα στο γήπεδο είναι να πάρεις τη νίκη και όχι να βάλεις δυο πόντους παραπάνω.

Πιστεύω ότι ο κόουτς κάνει τρομερή δουλειά στο να αλλάξει τη νοοτροπία κάποιων και να καταφέρει να τους κάνει νικητές, γιατί αυτός είναι ο πιο μεγάλος νικητής απ’ όλους και το έχει μεταδώσει αυτό. Είμαστε χαρούμενοι που, παρόλο που είμαστε νέα ομάδα και έχουμε σκαμπανεβάσματα, είμαστε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία και έχουμε βλέψεις βάσει προγράμματος να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα. Θεωρώ ότι η αρχή πρέπει να γίνει την Πέμπτη γιατί με μια ήττα δεν θα πάμε… ταμείο ουσιαστικά για την αποψινή μας νίκη.

Ο τραυματισμός του στο αριστερό χέρι: «Είχα έναν τραυματισμό στο ματς με το Ρέθυμνο. Δέχτηκα ένα δυνατό χτύπημα που έχει κάνει ένα πολύ «καλό» αιμάτωμα και μια φλεγμονή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνήσω το χέρι. Με τη βοήθεια των γιατρών και των φυσιοθεραπευτών προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε.

Στα τελευταία τρία ματς παίζω με ένεση ώστε να μην πονέσω, γιατί ήξερα ότι οι ευκαιρίες όπως είπα και πριν είναι πολύ περιορισμένες και επειδή έρχονται στάλα – στάλα, δεν μπορώ να κόψω αυτή τη ροή…»

Για το ότι παίζει συχνά τραυματίας στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι πολλές φορές η θέληση είναι πάνω από τον πόνο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να υπάρχει θέληση για τη νίκη, να καταφέρουμε να πετύχουμε και να κάνουμε εμάς, τις οικογένειές μας και τον κόσμο του Ολυμπιακού περήφανους στο τέλος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς