16.6 C
Athens

Βούκοβιτς: Το έκανε όπως ο Φιγκέιρας

Ο Ολυμπιακός είχε ξαναδεί παίκτη του να βάζει γκολ και αυτογκόλ στο ίδιο ματς, στην πρεμιέρα του περσινού πρωταθλήματος

Το χθεσινό γκολ της Ξάνθης χρεώθηκε τελικά ως αυτογκόλ του Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος όμως στη συνέχεια ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό με κοντινή κεφαλιά. Ασφαλώς δεν είναι και το πιο σύνηθες φαινόμενο να βάζει ένας παίκτης γκολ και αυτογκόλ στο ίδιο ματς, αλλά συμβαίνει. Για τους «ερυθρόλευκους», μάλιστα, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την προηγούμενη φορά.

 

«Δράστης» ήταν ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, στον αγώνα με την ΑΕΛ στις 19 Αυγούστου 2017, για την 1η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη. Στο 71’ κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος μπακ έβαλε λανθασμένα την προβολή σε σέντρα του Λεοζίνιο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

 

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Φιγκέιρας εξιλεώθηκε όταν με σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα Μπόζοβιτς και διαμόρφωσε το 3-1 για τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας έληξε τελικά με σκορ 4-1 υπέρ των Πειραιωτών.

 

Θυμίζουμε ότι το χθεσινό ήταν το δεύτερο φετινό αυτογκόλ του Βούκοβιτς, ύστερα από εκείνο που σημείωσε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RsY2kHbhWIY

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς