19 C
Athens

Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο ο ΠΑΟΚ

Με ξεκάθαρη επιδίωξη να διευρύνει το αήττητο σερί του στη φετινή Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής

Η διεύρυνση του αήττητου σερί είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στην αποψινή του αναμέτρηση με την ΑΕΛ (19:30, LIVE FWS.GR, Novasports1).

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά έξι πόντων από τον Ολυμπιακό, φιλοδοξεί να δώσει συνέχεια στο απόλυτο, που έχει να επιδείξει στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους την Τούμπα για την Super League και παράλληλα να πετύχει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα λόγω του αιματώματος που «κληρονόμησε» από χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ. Αντίθετα, νέο πρόσωπο στην αποστολή αποτελεί ο Νίκος Καρέλης.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λάρισα αποτελείται από τους Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια,Μάτος, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ και Καρέλ.

Όσον αφορά τις σκέψεις του για την ενδεκάδα ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αποφασίσει να εμπιστευθεί φανέλα βασικού στον Αμρ Ουάρντα, για τον οποίο το κλίμα έχει διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο πλέον.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Αιγύπτιο να αλλάζει την εικόνα του και στις προπονήσεις να είναι εξαιρετικός και του δίνει άλλη μία ευκαιρία. Στο άλλο άκρο της επιθετικής λειτουργίας επικρατέστερος φαντάζει ο Δημήτρης Λημνιός, με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο οργανωτή ακι τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.
Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο λέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ την αμυντική τετράδα θα συνθέσουν οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στα χαφ θα παίξει το δίδυμο των Μαουρίσιο-Βέρνμπλουμ.

Η ΑΕΛ, η οποία προέρχεται από την ευρεία της νίκη επί του Πανιωνίου με 4-2, από την πλευρά της θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα της επιτρέψει να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας

Ο τεχνικός των βυσσινί Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Βαγγέλη Μόρα και τον Αλεξάνταρ Κοέφ, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Φέστα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Κρίστινσον, Παϊτέρη, Καρανίκα, Ζίζιτς, Γρομητσάρη, Γκόικοβιτς, Χούμπτσεφ, Μπάλλα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκόλια, Ντέλετιτς, Πίτι, Ακόστα, Κούνιτς, Νούνιτς, Χοτζάλι, Νούσιο, Μπαργκάν και Λεοζίνιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς