18.9 C
Athens

Πελέ: «Πολύ καλύτερος ο Μαραντόνα από τον Μέσι»

Ο Πελέ εξέφρασε την άποψή του για τη σύγκριση μεταξύ του Ντιέγκο Μαραντόνα και του Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως ο Ντιεγκίτο είναι καλύτερος

Ο Πελέ που στο παρελθόν υπήρξε από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη και σίγουρα ακόμα και σήμερα είναι μέσα στους κορυφαίους, θεωρεί πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι καλύτερος από τον Λιονέλ Μέσι.

Παράλληλα ο Βραζιλιάνος θρύλος, ανέφερε πως οι σχέσεις του με τον Μαραντόνα είναι άριστες, παρά τις παρεξηγήσεις που είχαν κατά καιρούς στο παρελθόν.

Διαβάστε τις δηλώσεις:

Για μένα ο Μαραντόνα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες. Αν με ρωτήσετε, ήταν καλύτερος απ’ ότι ο Μέσι; Ήταν πολύ καλύτερος. Υπάρχουν, επίσης, Μπεκενμπάουερ, Κρόιφ. Επίσης, εξαιρετικοί παίκτες».

Ενώ πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να υπερασπιστείς τον Νεϊμάρ για όλα τα πράγματα που κάνει πέρα από το ποδόσφαιρο. Μίλησα μαζί του, του είπα για το ποδόσφαιρο. Ήταν άτυχος επειδή η ομάδα δεν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Βρέθηκα μαζί του δύο φορές στην Ευρώπη, μιλήσαμε και του εξήγησα ότι σε αυτόν ο θεός του ποδοσφαίρου του έδωσε το δώρο, αλλά αυτό που κάνει είναι περίπλοκο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς