16.1 C
Athens

Μεταγραφή Μασούρα: Super deal για Πανιώνιο!

Διαβάστε πόσα χρήματα θα εισπράξει ο Πανιώνιος, για πόσα χρόνια θα υπογράψει και τι άλλο προβλέπει η συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και κυανέρυθρων για τον Γιώργο Μασούρα

Πριν από λίγες ώρες, ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία για την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο. Του (πλέον) διεθνή μεσοεπιθετικού, μετά το θετικότατο ντεμπούτο του κόντρα στην Εσθονία την περασμένη Κυριακή.

Το FWS.GR σας έδωσε νωρίτερα τη… συστατική επιστολή του οσονούπω ερυθρόλευκου Μασούρα, ο οποίος θα πιάσει άμεσα λιμάνι από 1/1/2019. Για να συμβεί αυτό βεβαίως, χρειάστηκε η θερμότατη εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς: ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κλείσει για το καλοκαίρι τη μεταγραφή του 24χρονου παίκτη, εντούτοις ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πεπεισμένος πως ο Μασούρας μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του στην πτέρυγα.

Ακούγεται ότι ο Ιστορικός θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή θα υπάρξουν έμψυχα ανταλλάγματα.

Το ακριβές ποσό που θα λάβει ο Πανιώνιος θα προκύψει από τον αριθμό των παικτών που θα μετακομίσουν από τον Πειραιά στη Νέα Σμύρνη. Αναλόγως το πόσοι και ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα δοθούν ως έμψυχα ανταλλάγματα, θα οριστικοποιηθεί το τελικό ποσό.

Τα έμψυχα ανταλλάγματα θα προκύψουν από παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν ως δανεικοί, έτσι ώστε να επιστρέψουν στο Λιμάνι στο τέλος της σεζόν με κάποιον αριθμό συμμετοχών στα πόδια τους.

Τέλος, σημειώνεται ότι το συμβόλαιο του Μασούρα έχει διάρκεια 4,5 χρόνια και ο ίδιος θα εισπράξει κάτι περισσότερο από 200.000 ευρώ ετησίως.

Βρουσάι και Ανδρούτσος οι βασικοί υποψήφιοι, ερωτηματικό ο Μάνος

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από την πλευρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχουν εκφράσει την επιθυμία να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Μάριο Βρουσάι. Παράλληλα, ερωτηματικό αποτελεί το όνομα του Δημήτρη Μάνου ο οποίος είχε βρεθεί πολύ κοντά στους κυανέρυθρους στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Η περίπτωση Ντουρμισάι

Όπως ανέφερε από προχθές το FWS, στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων βρίσκεται ο Φιόρι Ντουρμισάι. Ο 22χρονος επιθετικός από την Αλβανία έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση με τους Νεοσμυρνιώτες τη φετινή σεζόν, καθώς σε 10 εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα 3 φορές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς