29 C
Athens

Αυτός είναι ο Γιώργος Μασούρας

Το FWS.GR σας παρουσιάζει όλη την ποδοσφαιρική διαδρομή του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακού Γιώργου Μασούρα

Στην πρώτη του μεταγραφή για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα.

Έναν παίκτη ιδιαίτερα ταλαντούχο, την περίπτωση του οποίου είχαν «τσεκάρει» αρκετές φορές στο παρελθόν οι Πειραιώτες.
Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία και με συντονισμένες ενέργειες έκαναν δικό τους τον διεθνή μεσοεπιθετικό συνεχίζοντας να «σαρώνουν» ό,τι καλύτερο κινείται σε μικρές ηλικίες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα ενσωματωθεί τον Ιανουάριο στο ρόστερ των ερυθρόλευκων, δείχνοντας με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ταλέντο από τον Αιτωλοακαρνανία

Πρόκειται για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος μεγάλωσε στην Κεχρινιά, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα, και στη συνέχεια ακολούθησε τον δρόμο της Αθήνας, τόσο για τις σπουδές, όσο και για την μεγάλη του αγάπη το ποδόσφαιρο.

Πέρασε, στο Παιδαγωγικό Αθηνών όπου εκεί ένας συμφοιτητής του θα τον βοηθήσει να δικτυωθεί στον Ηλυσιακό και να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο απαιτητικό αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Το ντεμπούτο με την φανέλα του Ηλυσιακού θα έρθει στις 15 Σεπτεμβρίου 2013 κόντρα στον Περαμαϊκό, σε μια χρονιά που θα είναι εκ των κορυφαίων στην άνοδο της ομάδας των Ιλισίων από την τότε Δ’ Εθνική στην Γ’ Εθνική.

Οι «ζωγραφιές» του ταλαντούχου, Γιώργου Μασούρα, στο χορτάρι δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους ανθρώπους του Πανιωνίου που έψαχνε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές λόγω ενός περιορισμού μεταγραφών. Έτσι, το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στον Πανιώνιο όπου το ταξίδι ξεκινά με το ντεμπούτο στις 25 Αυγούστου στον εντός έδρας αγώνα των κυανέρυθρων με τον Εργοτέλη.

Μια παραμυθένια ιστορία με μια δύσκολη εκκίνηση, αλλά λίγο η τύχη και το ταλέντο, αλλά και η υπομονή με το ποδοσφαιρικό θράσος μετέτρεψαν σε μαγικό αυτό το ταξίδι αγνοώντας τον προορισμό.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να κινείτια άμεσα και να προχωρά στην ένταξή του

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς