23.5 C
Athens

Το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή», ο Πετρούνιας κι ο ΠΑΟΚ

Απέβαλαν μαθητές στο Γέρακα, αλλά αν είναι μάγκες, ας κατεβάσουν τα πανό των ΠΑΟΚτζήδων για τη Μακεδονία κι ας μιλήσουν για τον Πετρούνια

Είναι να παίρνεις τα βουνά. Μαθητές του 1ου Λυκείου Γέρακα αποβλήθηκαν γιατί τραγούδησαν στην παρέλαση το «Μακεδονία Ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα». Αποβλήθηκαν, ρε.

Θα περίμενε κανένας τον Υπουργό Γιαβρόγλου να πάρει θέση στο τόσο σοβαρό θέμα. Ποιος έδωσε τη διαταγή να απαγορευτεί ο δεύτερος Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας; Και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Να απαγορευτεί κι ο Εθνικός Ύμνος;

Εδώ μιλάμε ότι αλλοιώνεται η εθνική συνείδηση, ρε. Σου απαγορεύουν οι «προοδευτικοί» να κρατάς την ελληνική σημαία, να τραγουδάς τον Εθνικό Ύμνο. Πάμε καλά; Απαγορεύεται το «Μακεδονία Ξακουστή», ρε;

Αν είναι μάγκες αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ντεμέκ μάγκες που λένε επάνω στη Μακεδονία την κανονική τη δική μας, ας πάνε την Κυριακή στην Τούμπα να κατεβάσουν το πανό των ΠΑΟΚτζήδων που γράφει στα αγγλικά, «Η Μακεδονία είναι μόνο μία κι είναι εδώ».

Αν είναι μάγκας ο Υπουργός δημόσιας Τάξης και ασφάλειας, ας στείλει τα ΜΑΤ, την ώρα που γίνεται το παιχνίδι, να πάνε να ξεκρεμάσουν τα πανό των ΠΑΟΚτζήδων σε Τούμπα και Πυλαία.

Κι όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη. Ας στείλει τα ΜΑΤ να το ξεκρεμάσουν από το «Καραϊσκάκη» κι από το ΟΑΚΑ. Εκεί να δεις τι έχει να γίνει.

Αν είναι μάγκες, ας τα βάλουν με τον Πετρούνια, που δείχνει συνέχεια το εθνόσημο όταν παίρνει τα χρυσά μετάλλια και ντύνεται την ελληνική σημαία. Αν είναι μάγκες αυτοί οι «προοδευτικοί», ας τον αποκαλέσουνε τον Πετρούνια, όπως αποκαλούν τον καθένα που μιλάει για εθνική συνείδηση.

Φασίστες, ακροδεξιοί, Χρυσαυγίτες. Εκεί κατατάσσουν οι «προοδευτικοί» όλους, όσοι κρατούν με περηφάνια την ελληνική σημαία. Ξετσιπωσιά, ρε. Ξεφτίλα.

Κι αν ο Γιαβρόγλου δεν έδωσε καμία τέτοια εντολή, ας το δηλώσει. Κι ας ελέγξει τους καθηγητές που απέβαλαν τα παιδιά στο Γέρακα. Τίποτα δεν θα γίνει. Πάνε στα μουλωχτά να καταργήσουν ό,τι έχει σχέση με Ελλάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς