16.9 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το πλάνο για Χασάν

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης παρουσιάζει τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή για τον Αχμέντ Χασάν

Προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και ετοιμάζεται να για να ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή. Ο Αχμέντ Χασάν είπε στον Πορτογάλο τεχνικό ότι νιώθει καλά και μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στο ερώτημα, αν ο Αιγύπτιος σέντερ φορ θα είναι στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Άρη ή θα είναι στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, η απάντηση είναι η εξής: Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν ότι θα συμβεί το δεύτερο.

Ο Χασάν προέρχεται από τραυματισμό και ο Μαρτίνς θα του δώσει χρόνο συμμετοχής μόνο αν κριθεί αναγκαίο. Όλα δείχνουν ότι δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του από την αρχή, αλλά ότι θα παίξει ως αλλαγή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθεί και ο αγώνας με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκη, στο οποίο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μάνος, άρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Χασάν, έχοντας ως εναλλακτική λύση τον Χριστοδουλόπουλο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς