17.1 C
Athens

«Εξωδικαστική πρόταση για Ποντένσε ο Ολυμπιακός»

Εξωδικαστική πρόταση φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για τον Ντανιέλ Ποντένσε, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φεντερίκο Βαράντας.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στην πορτογαλική ομάδα για την υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Φεντερίκο Βαράντας, παραχώρησε συνέντευξη σε πορτογαλικό Μέσο και αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση για την υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα πάμε στα δικαστήρια αν δεν σημειωθεί συμφωνία. Δεχθήκαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορώ να κάνω σχόλιο και να πω αν είναι σοβαρή ή όχι. Το θεωρώ δύσκολο να έχουμε συμφωνία με τον Ποντένσε και τον Ράφαελ Λεάο»

Να θυμίσουμε ότι ο Ντανιέλ Ποντένσε αποχώρησε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το προηγούμενο καλοκαίρι, μετά την εισβολή οπαδών των Πορτογάλων στην προπόνηση της ομάδας.

Την Πέμπτη, η Σπόρτινγκ ήρθε σε συμφωνία με τη Γούλβς για τη διευθέτηση του θέματος του Ρουί Πατρίσιο, με τον αγγλικό σύλλογο να συμφωνεί στα 18 εκ. ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς