19.5 C
Athens

Bόμβα: Αυτοί οι παίκτες του Survivor 1 ετοιμάζονται να μπουν στο Nomads!

Εκτιμήθηκε ότι μόνο έτσι θα ανεβάσει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης το ριάλιτι που... λογάριαζε για «βαρύ πυροβολικό» του ο ΑΝΤ1

Να έχεις περάσει του κόσμου την ταλαιπωρία και την πείνα για περίπου έξι μήνες (όσοι έμειναν σχεδόν μέχρι το τέλος) και να θέλεις να το επαναλάβεις το λες και μαζοχισμό, αλλά κουμάντο στα… γούστα του κόσμου δεν μπορεί να κάνει κανείς.

Υπάρχουν άλλωστε και κάποιοι που έφυγαν νωρίς και θεωρούν ότι έμειναν με την γλύκα στη μέση.

Ο λόγος βεβαίως για τους παίκτες του Survivor που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ετοιμάζονται να πάνε στο απέναντι… μαγαζί για να ξαναζήσουν την εμπειρία.

Από Αγιο Δομίνικο σε Μαδαγασκάρη; Γιατί όχι; Κάπως έτσι θα σκέφτηκαν από τη στιγμή που τους έγινε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 που λειτουργεί όπως στην παροιμία «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Και το κανάλι του Αμαρουσίου μοιάζει όντως πνιγμένο και ακόμα περισσότερο απελπισμένο από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δεν είναι και μικρό πράγμα να κινείται το προσωπικό σου… σύμπαν γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης και τα νούμερα τηλεθέασης να μην μπορούν να ξεπεράσουν το 15%.

Το σκέφτηκαν λοιπόν από εδώ, το σκέφτηκαν από εκεί και έκαναν τη μεγάλη κίνηση που θεωρούν ότι θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον.

Βολιδοσκόπησαν πρώην παίκτες του Survivor του ΣΚΑΪ να ταξιδέψουν στη Μαδαγασκάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει υπογράψει, όμως, κάποιοι φαίνεται να έχουν πει το ναι, ενώ κάποιοι έχουν σπεύσει και να το επικοινωνήσουν μέσα από τα social media, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας…

Δεν είναι όμως μόνο ο «Σπαλ» που προσεγγίστηκε από ανθρώπους του ΑΝΤ1. Πλησίασαν επίσης τον άνθρωπο που θεωρούν ότι μπορεί να γεννήσει ίντριγκα και δεν είναι άλλος από τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ενδιαφέρον από εκείνους που πλησίασαν έχουν εκδηλώσει επίσης η Σάρα Εσκενάζυ, η Μαριάννα Καλλέργη, ο Ορέστης Τσανγκ και ίσως η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Κάποιοι από τους πρώην Survivors πήγαν ήδη για ιατρικές εξετάσεις, καθώς θα πρέπει σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να αναχωρήσουν για Μαδαγασκάρη. Μια ακόμα, έντονη προσωπικότητα του Survivor, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο «ναι», κάτι που αν συμβεί αναμένεται να αυξήσει το ενδιαφέρον κατακόρυφα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς