21.8 C
Athens

Υπόθεση δωροδοκίας: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση Καραπαπά

Για περίπου δύο ώρες, ο Κώστας Καραπαπάς κατέθεσε στον Εισαγγελέα τα στοιχεία που έχει για την υπόθεση δωροδοκίας του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε στην καταγγελία για απόπειρα δωροδοκίας του ΠΑΟΚ στον Μάριο Σιαμπάνη πριν από το ντέρμπι των Ασπρόμαυρων με τον Άρη και το μεσημέρι της Τρίτης (15/12) κατέθεσε για τη νέα πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το μεσημέρι της Τρίτης (15/12), ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας και κατέθεσε για περίπου δύο ώρες, μετά την καταγγελία του πως υπήρξαν απόπειρα δωροδοκίας και απειλές στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη, πριν από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατέθεσε στον Εισαγγελέα όλα τα στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή του για την υπόθεση, ενημερώνοντας τις Αρχές για το μείζον θέμα που έχει προκύψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, διέταξε την επείγουσα προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης, ενώ, ήδη, έχουν καταθέσει οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης και Γιώργος Δεληζήσης. Ο πρώτος γιατί βρίσκεται στο επίκεντρο και ο δεύτερος για κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις του, που επιβεβαιώνουν το ζήτημα.

Η έρευνα και οι καταθέσεις θα συνεχιστούν. Πλέον, ο λόγος πέφτει στη Δικαιοσύνη και μόνο…

https://athlosnews.gr/apopeira-dorodokias-katethesan-sampanis-kai-delizisis/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς