23.2 C
Athens

Υπέρμαχος της τοποθέτησης Κλοπ ο Γκουαρντιόλα

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στην Βρετανία με το υπερβολικά φορτωμένο πρόγραμμα της Λίβερπουλ και την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ.

Η δυσαρέσκεια Κλοπ μάλιστα είναι έκδηλη και έφτασε σε σημείο να απειλεί να μην κατεβάσει την ομάδα!

Η τοποθέτηση αυτή βρήκε σύμφωνο και τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν έκρυψε τον προβληματισμό για το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των αγγλικών ομάδων , θυμίζοντας μάλιστα πως η δική του ομάδα έχει οριστεί να δώσει δύο παιχνίδια για την Premier League μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες!

«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιούργκεν. Είμαι μαζί του όταν κάνει τέτοια σχόλια για τα τόσα πολλά παιχνίδια που γίνονται.

Χρειαζόμαστε λιγότερους αγώνες, λιγότερες ημερομηνίες, λιγότερες διοργανώσεις, περισσότερο χρόνο για αποθεραπεία. Μέσα στο χειμώνα είναι να παίξουμε στις 27 Δεκεμβρίου (εκτός έδρας με την Γουλβς) και στις 29 Δεκεμβρίου (εντός έδρας με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)”.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καταλανός έκανε γνωστό πως σκοπεύει να προσκαλέσει στο προπονητικό κέντρο της Σίτι τον προπονητή της εθνικής ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας, Έντι Τζόουνς, έτσι ώστε ο Αυστραλός τεχνικός “να μας δείξει πως καταφέρνουν οι παίκτες του ράγκμπι να αποθεραπεύονται τόσο γρήγορα” μετά από αγώνες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς