19.1 C
Athens

Τρία βαριά ισπανικά ονόματα για τον Ζοζέ Σα!

Διαδοχικά είναι τα δημοσιεύματα σε ισπανικά, αγγλικά και πορτογαλικά Μέσα που θέλουν τον Ζοσέ Σα να αποτελεί την πιο ελκυστική και συνάμα… οικονομική περίπτωση γκολκίπερ στη διεθνή αγορά.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού αποτελεί, σύμφωνα με τα ξένα ρεπορτάζ, τον διακαή πόθο των Μπέτις, Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ, ενώ εντονότερη γίνεται τις τελευταίες ημέρες η φημολογία που θέλει την Ατλέτικο να κινείται για την απόκτηση του, από τη στιγμή που ο αναπληρωματικός του Γιαν Όμπλακ, Αντόνιο Αδάν θα αποχωρήσει.

Η ρήτρα του Ζοσέ Σα ανέρχεται στα 13.000.000 ευρώ, ποσό που η ισπανική ομάδα είναι διατεθειμμένη να δώσει. Από την πλευρά του, βέβαια, ένας πρώην προπονητής του στην Πόρτο, ο Ντανιέλ Κορέια, μιλώντας στην «ABola» ανέλυσε τους λόγους που δε θα ήταν καλό για τον Πορτογάλο να μετακομίσει στην Ατλέτικο.

Συγκεκριμένα, εξήγησε πως: «Θα είχε νόημα μόνο να πάει σε σύλλογο όπου θα μπορούσε να παίξει βασικός. Έφυγε από το Πόρτο για να παίξει κάπου βασικός και θα ήταν φυσιολογικό να συνεχίσει έτσι.

Έχει γίνει αρκετά πλήρης στα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για έναν τερματοφύλακα που θέλει να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Έχει βελτιωθεί τόσο στο κομμάτι των τοποθετήσεων, όσο και στις εξόδους, που είναι απαραίτητο στοιχείο για να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ».

Ανδαλουσιάνικο Μέσο επισημαίνει πως η Μπέτις που το καλοκαίρι θα κινηθεί για βασικό γκολκίπερ δεν πρόκειται να παρατήσει την περίπτωση του Σα, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τη Σεβίλλη, η οποία θα αποχωριστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον διεθνή Τσέχο τερματοφύλακα, Τόμας Βάτσλικ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς