23.2 C
Athens

Τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Τινκίρ ο Ολυμπιακός

Σάλος προκλήθηκε από τους πανηγυρισμούς των παικτών της Εθνικής ομάδας της Τουρκίας μετά τη νίκη κόντρα στην αντίστοιχη του Βελγίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2021.

Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες με τους παίκτες να πανηγυρίζουν με στρατιωτικούς χαιρετισμούς, κίνηση που ουσιαστικά «χαιρετίζει» την απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να επέμβει με στρατιωτικές δυνάμεις στη Συρία και να προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων.

Μεταξύ των παικτών που πανηγύριζαν βρίσκονταν και ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ και ο ίντερ του Ολυμπιακού, Αλί Τινκίρ. Και οι δύο παίκτες κλήθηκαν από τους συλλόγους τους σε απολογία, με τον Ολυμπιακό τελικά λίγες ώρες μετά το συμβάν να θέτει εκτός ομάδας τον παίκτη.

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, ο Ντουρμούς Αλί Τινκίρ τίθεται εκτός ομάδας χάντμπολ και ως εκ τούτου δεν θα μετέχει στις δραστηριότητες του τμήματος», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς