20.2 C
Athens

Σκέψεις για επανεκκίνηση της Super League στα μέσα Μαΐου

Σκέψεις για σέντρα τον Μάιο έχει η Super League, αν όλα πάνε καλά με την ύφεση του κορωνοϊού, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Με την απόφαση για μετάθεση του Euro το 2021, αλλά και τους τελικούς του Champions League και Europa League για τα τέλη του Ιουνίου, η UEFA έδωσε χρόνο στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των χωρών, να πάρουν χρόνο ώστε να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματά τους.

Οι σκέψεις λοιπόν των ανθρώπων της Super League είναι για επιστροφή των ομάδων σε αγωνιστική δράση τον Μάιο, με σέντρα στα μέσα του μήνα και με πιθανή ολοκλήρωση των πλέι οφ στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, με παιχνίδια μεσοβδόμαδα, ακόμη και αν χρειαστεί να γίνουν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου, ενώ το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν θα είναι ο τελικός Κυπέλλου που μπορεί να διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου.

Ο προγραμματισμός φυσικά είναι αποκλειστικά θεωρητικού επιπέδου, καθώς κανένα σχέδιο δεν μπορεί να μπει σε εφαρμογή μέχρι να διαπιστωθεί, τις επόμενες εβδομάδες, η πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς