19 C
Athens

Ποιος Κέιν; Το ball boy!

Δέκα πόντους… ψηλότερος πήγε σήμερα στο σχολείο του ο πιτσιρικάς που… μοιράστηκε τη δόξα με τους παίκτες της Τότεναμ στη χθεσινή νίκη της επί του Ολυμπιακού στο Λονδίνο.

Το ball boy έκλεψε την παράσταση στο Tottenham Hotspur Stadium, καθώς με τα αστραπιαία αντανακλαστικά του έδωσε ταχύτατα την μπάλα στον Οριέ μετά από πλάγιο των «ερυθρολεύκων», πιάνοντας στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού, με τον Κέιν να ισοφαρίζει σε 2-2.

Παρόλο που… επίσημα στατιστικά δεν υπάρχουν, είναι σίγουρα η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης που ball boy δέχεται τα συγχαρητήρια του προπονητή την ώρα του αγώνα και του αφιερώνεται τόσος χρόνος τη συνέντευξη Τύπου! Ο Μουρίνιο απέδωσε τα εύσημα στον μικρό, αγκαλιάζοντάς τον μετά το τέλος της φάσης, ενώ δεν τον ξέχασε ούτε στις δηλώσεις μετά το ματς, χρεώνοντάς του την… ασίστ στο δεύτερο γκολ της Τότεναμ.

«Πώς ήρθε το δεύτερο γκολ; Από το ball boy! Πρέπει να είσαι πολύ καλό ball boy για να το κάνεις αυτό. Ήμουν κι εγώ πολύ καλός σε αυτόν τον ρόλο από τα 10 έως τα 15. Ήταν πολύ καλός, κοιτάζει και ξέρει το παιχνίδι, δεν κάθεται απλώς να χαζεύει τις εξέδρες. Ήθελα να τον πάρω στα αποδυτήρια για να πανηγυρίσει με την ομάδα μετά τον αγώνα, αλλά είχε εξαφανιστεί»!

Στο 03.50 οι.. ύμνοι του Μουρίνιο στο ball boy:

Ο μικρός πήρε τα εύσημα και από τους Φέρντιναντ και Λίνεκερ, που σχολίαζαν την αναμέτρηση, προτείνοντας τουλάχιστον να τον απαλλάξουν από το… διάβασμα για το σχολείο ως επιβράβευση!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς