19.1 C
Athens

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στο Φάληρο με το βλέμμα στον τελικό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (24/06, 21:30) για τη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ματς της Τούμπας να κοντεύει να… ξεχαστεί, καθώς διεξήχθη στην… προ κορωνοϊού εποχή.

Ως γηπεδούχος, ο Δικέφαλος είχε επικρατήσει με 3-2, σε μια αναμέτρηση που έγινε 3,5 μήνες πριν, στις αρχές Μαρτίου, προτού η πανδημία βάλει φρένο στην αγωνιστική δράση. Ο καιρός μπορεί να πέρασε, αλλά οι δύο ομάδες εξακολουθούν να έχουν τον ίδιο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό.

Πριν το αποψινό ραντεβού στο φαληρικό γήπεδο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πρόλαβαν να βρεθούν αντιμέτωποι και υπό τις νέες συνθήκες, και πάλι στην Τούμπα, με τους ερυθρόλευκους να φεύγουν νικητές με 1-0 για την 1η αγωνιστική των play off της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με κέφια, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έδειξαν ανώτερα αγωνιστικά δείγματα από τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι επανήλθαν μουδιασμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του ημιτελικού τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος πάντως δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν την ανάλογη συγκέντρωση, με αυτή στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε μαζί του στην αποστολή τους Δημήτρη Πέλκα και Αντελίνο Βιεϊρίνια, αλλά όπως στην περίπτωση του Γάλλου αρτίστα, έτσι και εδώ, η συμμετοχή τους στον αγώνα δεν είναι σίγουρη, μιας και προέρχονται από τραυματισμό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς