17.9 C
Athens

Καρυπίδης σε παίκτες του Άρη: «Όποιος δεν μπορεί ας φύγει, αλλάξτε την εικόνα στο Κύπελλο»

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (18/1) στην προπόνηση του Άρη και μίλησε ξανά σε έντονο ύφος στους παίκτες του Άρη λέγοντας κατά λέξη: «Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει, αλλάξτε την εικόνα σας στο κύπελλο».

Έξαλλος με την εικόνα του Άρη στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2022 είναι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης. Ο πρόεδρος των Κιτρίνων μόλις τρεις ημέρες μετά το «κράξιμο» στους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια της Ριζούπολης βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο και μίλησε εκ νέου με σκληρή γλώσσα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αφυπνίσει το σύνολο.

«Όποιος δεν μπορεί να το πει και να φύγει», υπογράμμισε στους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Καρυπίδης που είναι αποφασισμένος για αλλαγές εφόσον δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λαμία (20/1) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και περιμένω από τον αγώνα του Κυπέλλου να τα αλλάξετε όλα. Θέλω να βλέπω πάθος και στο γήπεδο όχι μόνο στις πληρωμές ή οτιδήποτε άλλου ζητάτε, παίξτε σαν Άρης», πρόσθεσε στην ομιλία του ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλονικέων.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς