22.6 C
Athens

Η Κηφισιά κρατά τον Ντε Βάιερ παρά την πρόταση της Ραβένα, δεν προχώρησε του Εβάντρο

Πριν από ακριβώς έναν μήνα η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρικ Ντε Βάιερ, του Ολλανδού πασαδόρου που κατέκτησε στην πατρίδα του το πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ντιναμό Ντράισμα.

Ο 26χρονος βρέθηκε στο VNL με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας και πραγματοποίησε φοβερές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Πιάτσα, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από ξένους συλλόγους.

Η ιταλική Ραβένα χτύπησε την πόρτα της Κηφισιάς με μια πρώτη προσφορά των 10.000 ευρώ για τον Ντε Βάιερ, ενώ παράλληλα έδινε σε αντάλλαγμα τον Αλέξα Μπάτακ, τον 21χρονο Σέρβο πασαδόρο που δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα της.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ζήτησε το διπλάσιο ποσό προκειμένου να παραχωρήσει τον Ολλανδό και η Ραβένα δεν θέλησε να φτάσει σε αυτά τα νούμερα. Η συγκεκριμένη υπόθεση αποδεικνύει πάντως πως οι άνθρωποι της Κηφισιάς επέλεξαν έναν εξαιρετικό πασαδόρο – και μένει να φανεί στο τάραφλεξ – αφού θα μπορούσαν να έχουν ούτως ή άλλως κέρδος αν τελικά τον πουλούσαν σε ιταλική ομάδα μετά από μόλις έναν μήνα από την απόκτηση του!

Την ίδια ώρα, στον σύλλογο εξετάζουν παίκτες για τη θέση του ακραίου. Η Κηφισιά θέλει ξένο που να κάνει τη διαφορά και για αυτό βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με τον Εβάντρο που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, περισσότερο για ένα προσωπικό θέμα του Βραζιλιάνου η υπόθεση δεν προχώρησε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς