21.1 C
Athens

Γκιγιέρμε: Η πιο ακριβή μεταγραφή της χρονιάς είναι ερυθρόλευκη

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφική κίνηση της σεζόν (μέχρι τώρα) • Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο FWS.GR

Πριν από λίγη ώρα ο Γκιγιέρμε πάτησε Ελλάδα και η επισημοποίηση της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό μπήκε πια στην τελική ευθεία. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα τον δένει με την ομάδα του Πειραιά.

http://athlosnews.gr/olympiakos-stin-athina-o-gkigierme/

Για να τον κάνει δικό του, μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν πολλές μέρες, ο Ολυμπιακός δέχτηκε να καλύψει τις απαιτήσεις της Λα Κορούνια η οποία θα λάβει συνολικά περίπου 4 εκ. ευρώ (μαζί με διάφορα μπόνους, ρήτρες και ποσοστά που προβλέπονται) στη συμφωνία. Με λίγα λόγια, το ποσό που απαιτούσαν οι άνθρωποί της εξαρχής, μια τόσα (και κάτι παραπάνω) είχαν δαπανήσει το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να τον αγοράσουν από την Ουντινέζε.

Αν λοιπόν, ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη φετινή Σούπερ Λιγκ, ο Γκιγιέρμε είναι σίγουρα αυτός που κόστισε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Για να βρεθεί η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού θα πρέπει να πάμε στην περίπτωση του Λέο Ζαμπά, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ φέρεται να δαπάνησε ένα ποσό που πλησιάζει 2,5 εκ. ευρώ.

Στο πρόσωπό του οι ερυθρόλευκοι βλέπουν τον ιδανικό διάδοχο του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, του ανθρώπου που πλέον διαπρέπει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι διάχυτη στο Λιμάνι η πίστη πως ο Βραζιλιάνος είναι τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστής, αλλά και ότι το δίδυμο που θα δημιουργηθεί με τον Νάτχο δεν θα έχει αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα που ξεκινά το άλλο σαββατοκύριακο!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς