19.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Με 1,8 εκ. έκλεισε ο Βέρνμπλουμ, το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ελλάδα!

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Super League, υπογράφοντας συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1,8 εκ. ευρώ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, δρομολόγιο που πρέπει πλέον να το έχει μάθει απέξω μετά από τόσα πήγαινε – έλα. Τούτη τη φορά όμως ήρθε για να μείνει και αυτό είναι οριστικό!

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να του κάνει όλα τα χατίρια, δίνοντας άμεση εντολή για να κλείσει η μεταγραφή μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπαρτάκ Μόσχας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Σαββίδης θα… ξηλωθεί κανονικότατα για τον Σουηδό άσο, μια και οι ετήσιες αποδοχές του τελευταίου θα φτάσουν τα 1,8 εκ. ευρώ το χρόνο που μπορεί να ξεπεράσουν και τα 2, αν επιτευχθούν οι στόχοι που προβλέπονται στους όρους του συμβολαίου του.

Μιλώντας για συμβόλαιο, αυτό αναμένεται να υπογραφεί αύριο, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων. Με το που θα πέσουν οι υπογραφές (πιθανότατα για 2+1 χρόνια), ο Βέρνμπλουμ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της φετινής Σούπερ Λιγκ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς