18.7 C
Athens

Έκανε… πλάκα στην Ατλέτικο και ανέβηκε δεύτερη η Ρεάλ (vid)

«Σίφουνας» ήταν η Ρεάλ στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και με τη νίκη (1-3) την προσπέρασε στη βαθμολογία

Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι η Ρεάλ έμεινε αήττητη κόντρα στην Ατλέτικο μετά τη νίκη της με 1-3 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» κόντρα στη συμπολίτισσα.

Η ομάδα του Σολάρι που δείχνει σταδιακά να ξαναβρίσκει τον εαυτό της προηγήθηκε στο 16′, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Ράμος έπιασε την κεφαλιά, ο Κασεμίρο βρήκε την μπάλα αφύλαχτος και με ψαλίδι έκανε το 0-1.

Η… χαρά της Ρεάλ κράτησε λίγο, καθώς ο Κορέα έκλεψε την μπάλα και έβγαλε τετ α τετ με κάθετη πάσα τον Γκριεζμάν ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Χοσέ Μαρία Χιμένες ανέτρεψε τον Βινίσιους εκτός περιοχής, ωστόσο διαιτητής και VAR συμφώνησαν πως η παράβαση είναι εντός περιοχής και ο Ράμος έκανε το 1-2.

Ο Άλβαρο Μοράτα στην επανάληψη, με ωραίο γκολ έκανε το 2-2 κόντρα στην πρώην ομάδα του, ωστόσο το VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. Μία φάση τρομερά οριακή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ με γκολ στο 74′, ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 λόγω της αποβολής του Τόμας στο 80′.

Το τελικό αποτέλεσμα έστειλε την Ρεάλ στη 2η θέση, την οποία είχε καταλάβει η Ατλέτικο Μαδρίτης και στο -5 από την Μπαρτσελόνα που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλάκ, Χιμένες, Γκοδίν, Ερναντές, Αρίας, Σαούλ, Παρτέι, Κορέα (65′ Ρόδρι), Λεμάρ (59′ Βιτόλο), Μοράτα (71′ Κάλινιτς), Γκριεζμάν

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Ρεγκιλόν, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Κρόος (84′ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους (57′ Μπέιλ), Μπενζεμά (89′ Μαριάνο).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς