15.6 C
Athens

Αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας για τον Ολυμπιακό

Οι μόλις 55 πόντοι που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα συνιστούν αρνητικό εντός έδρας ρεκόρ σε παιχνίδι Ευρωλίγκα στο ΣΕΦ

Σε εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 76-55 υποχρεώθηκε ο Ολυμπιακός για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τους ερυθρόλευκους να μειονεκτούν στην ισοβαθμία με τους Καταλανούς, κατρακυλώντας στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-9.

Επίσης, οι 55 μόλις πόντοι που πέτυχαν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ συνιστούν αρνητικό ρεκόρ για τον Ολυμπιακό σε εντός έδρας παιχνίδι στο ΣΕΦ και ισοφάριση σε εντός έδρας αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, γενικότερα.

Κι αυτό διότι, η προηγούμενη φορά όπου οι Πειραιώτες είχαν σημειώσει 55 πόντους όντας γηπεδούχοι σε παιχνίδι της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης χρησιμοποιούσαν το κλειστό του Κορυδαλλού για τις ανάγκες των εντός έδρας αγώνων τους!

Για όσους δεν θυμούνται, αυτό είχε συμβεί την περίοδο 2002-03 και πάλι σε παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης, όταν είχαν ηττηθεί με 55-58, έχοντας στην άκρη του πάγκου τους τον Λευτέρη Σούμποτιτς.

Με εκείνη την ομάδα της Μπαρτσελόνα να κατακτάει τελικά το βαρύτιμο τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς