16.1 C
Athens

Άρης: Το επιθετικό πλάνο του Μάντζιου για Αστάνα

Λίγες ώρες έμειναν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Άρη ενόψει της νέας σεζόν. Οι Κίτρινοι θα «ντεμπουτάρουν» στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA (Conference League) σήμερα το μεσημέρι (22/07, 16:00) και ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα για να πάνε την πρόκριση στα μέτρα τους ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την επόμενη Πέμπτη.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου που χθες προπονήθηκε στην Astana Arena δοκιμάζοντας τις αντοχές της στον συνθετικό χλοοτάπητα συνέχισε δίχως απρόοπτα την προετοιμασία της και πλέον επικεντρώνεται πλήρως στην αγωνιστική συγκέντρωση, που θα κληθεί να επιδείξει, ώστε να αποφύγει την ήττα από τους πάντα επικίνδυνους Καζάκους.

Ο Έλληνας τεχνικός προσδιορίζει τα πλάνα του σε σχήμα 4-2-3-1, διατηρώντας σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό των κιτρινόμαυρων και τοποθετώντας τον Ματίγια αντί του Τζέγκο στο κέντρο.

Συγκεκριμένα: Ο Ντένις θα είναι στην εστία. Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπεναλουάν και Σάκιτς στην τετράδα της άμυνας, με τους Σάσα και Ματίγια σε ρόλο επιτελικών χαφ.

Από εκεί και πέρα, Ματέο Γκαρσία, Γκάμα και Μπερτόλιο θα βρεθούν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαντσίνι, που περισσότερο θα λειτουργεί ως «ψευτοεννιάρι».

Στον πάγκο της κιτρινόμαυρης αποστολής θα βρίσκονται οι: Κουέστα, Μπρούνο Φελίπε, Χατζηπιρπιρίδης, Γκάνεα, Χαΐροβιτς, Τζέγκο, Φαμπιάνο, Μάνος, Μαρτίνης, Μήτρογλου, Σαλιάρης και Σιαμπάνης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς