18.2 C
Athens

Άρης: Προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις με Πίρσμαν

Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με τον Λουίς Πάλμα από την Ονδούρα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής, με τον νεαρό παίκτη να αναμένεται ακόμα και εντός της ημέρας (8/1) στη Θεσσαλονίκη και την ίδια στιγμή ψάχνεται για την περεταίρω ενίσχυσή του, εξετάζοντας -ξανά- την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν προσεγγίσει τον Βέλγο αριστερό μπακ και το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο οι συζητήσεις είχαν «κολλήσει» εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων των Ηπειρωτών. Στο σήμερα η ομάδα του Άκη Μάντζιου πατάει πάνω στην δεδομένη επιθυμία του Πίρσμαν να αγωνιστεί με τα χρώματα των Κιτρίνων, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει πρόσφατα σε μέσο της πατρίδας του, αλλά και στο γεγονός ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με αυτά τα δεδομένα ο Άρης βρίσκεται μία ανάσα από την ολοκλήρωση της δεύτερης χειμερινής μεταγραφής του, είτε αυτή έρθει άμεσα με την απόκτηση του Πίρσμαν από τον Γενάρη, είτε στο άμεσο μέλλον με την μετακίνηση του 30χρονου αμυντικού στην Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς