16.7 C
Athens

Άρης: Δήλωσε τη συμμετοχή της Β’ ομάδας στην Super League 2 και περιμένει την έγκριση της Λίγκας

Παρά τα δεδομένα εμπόδια που του βάζει η διοργανώτρια αρχή της Super League 2, η ΠΑΕ Άρης προχωρά τις διαδικασίες για τη δημιουργία της Β’ ομάδας του συλλόγου, με σκοπό αυτή να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2 από τη νέα χρονιά.

Οι σύλλογοι της Super League προχωρούν σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τα τμήματα υποδομών τους, καθώς στο τραπέζι έπεσε από τις αρχές Μαϊου η δημιουργία Β’ ομάδων, που θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2, έτσι ώστε οι παίκτες τους να παίρνουν τις απαιτούμενες παραστάσεις πριν κάνουν το βήμα παραπάνω.

Μέσα σε αυτό το γκρουπ συλλόγων ανήκει και ο Άρης, ο οποίος στην προσπάθεια του να ενισχύσει τις Ακαδημίες του σχεδιάζει από τώρα το ρόστερ νεαρών ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την Β’ ομάδα της ΠΑΕ.

Το μοναδικό εμπόδιο σε αυτή τους την προσπάθεια βρίσκεται στην αρνητική στάση της Λίγκας να παραχωρήσει τη σχετική άδεια συμμετοχής, με την πρόφαση ότι οι Κίτρινοι απουσίαζαν για 4 χρόνια από τη μεγάλη κατηγορία εντός της τελευταίας 10ετίας, γεγονός που βάζει φρένο στα σχέδια τους για την ανάπτυξη της Κ-19 ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν.

Ξέχωρα από το τι θα αποφασιστεί, οι Θεσσαλονικείς δήλωσαν κανονικά τη συμμετοχή τους και ελπίζουν στην έγκρισή της, ώστε να προχωρήσουν άμεσα στη στελέχωση αυτής της νεοσύστατης ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς