«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ουναχί, δεν υπολογίζεται στη Μαρσέιγ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Μαρόκο ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου διεθνούς χαφ που δεν υπολογίζεται από τον Ντε Τσέρμπι στη Μαρσέιγ και πρόσφατα απέρριψε πρόταση από ομάδα του Κατάρ

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για τη μεταγραφική του ενίσχυση στο «φίνις» των καλοκαιριών μεταγραφών, κυρίως για τα άκρα της επίθεσης και έναν επιτελικό μέσο.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις και τρέχουν για να ολοκληρώσουν όσο πιο άμεσα τις συμφωνίες, με μία από αυτές για τα χαφ να είναι αυτή του 24χρονου Μαροκινού, Αζεντίν Ουναχί, όπως μεταδίδουν τα Μέσα στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «360Sport» τονίζει σε σχετικό της δημοσίευμα πως οι Κυπελλούχοι Ευρώπης εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου διεθνή Μαροκινού μέσου, ο οποίος δεν υπολογίζεται φέτος από τη Μαρσέιγ όντας σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Όπως σημειώνουν οι Αφρικανοί ο Ντε Τσέρμπι τον έχει ενημερώσει πως δεν υπολογίζεται, ενώ υπάρχει και διαφωνία με τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας σχετικά με τη διαχείριση του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, εξετάζει την περίπτωσή του αλλά δεν είναι η μόνη ομάδα καθώς ενδιαφέρον έχει δείξει και σύλλογος από το Κατάρ, δίχως πάντως να προχωρήσει.

Ο Ουναχί έχει καταγράψει συνολικά 44 εμφανίσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Μαρσέιγ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα της Μασσαλίας έως το 2027, από το οποίο προσπαθεί να απαλλαγεί.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Γιαζιτζί: Υπογράφει τριετές στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Εν αναμονή υπογραφών και ανακοινώσεων βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό...

Μεντιλίμπαρ: Ρισκάρουμε ακόμα και να χάσουμε όταν δεν παίζουμε με τη νοοτροπία που πρέπει

Ο Βάσκος τεχνικός τοποθετήθηκε τόσο για το ματς με τον Ατρόμητο όσο και για το βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την ανάγκη να αγωνίζεται σε κάθε ματς με τη σωστή νοοτροπία

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Χαιρέκακα άτομα που ήθελαν να μην τιμήσω τον πατέρα μου, για εμένα πλέον είναι σαν να μην υπάρχουν» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι «λόγω ηθικής» δεν θα ξανασυνομιλήσει για οτιδήποτε με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, τους οποίους θεωρεί υπεύθυνους για το γεγονός πως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Καλλιμάρμαρο - Η τοποθέτησή του για το ΣΕΦ και ο επίλογος με «αγάπη και ευημερία»

Ολυμπιακός: Με Μουζακίτη και Κωστούλα η αποστολή για Ατρόμητο – Εκτός οι Μασούρας, Μαρτίνς και Πιρόλα

Δύο 17χρονοι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται στις επιλογές του Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού με Ατρόμητο - Παραμένει εκτός ο Γιώργος Μασούρας

Εκτός 12άδας του Παναθηναϊκού ο Λορέντζο Μπράουν για τον ημιτελικό με τον Άρη

Χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην...

Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ κόντρα στο Περιστέρι, αυτή είναι η εξάδα των ξένων

Αυτή είναι η εξάδα των ξένων του Ολυμπιακού για τον αποψινό ημιτελικό του Σούπερ Καπ, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να μένει εκτός

Νίκλας: Τιμητικό που είμαστε εδώ στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού, να ξεκινήσουμε νικηφόρα τη σεζόν

Στο κλειστό γυμναστήριο της Εργάνης ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απέναντι...

ΠΑΣ – Ηρακλής 2-1: Ο Μάντζης πλήγωσε τον Γηραιό που έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία

Ματς με ένταση, διαμαρτυρίες, φάσεις και τελικά νικητή τον...

Γιαζιτζί: Υπογράφει τριετές στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Εν αναμονή υπογραφών και ανακοινώσεων βρίσκονται όλοι στον Ολυμπιακό...