Ο Ολυμπιακός θα κάνει το παιχνίδι του και στην Τούμπα: Τα ερωτηματικά και τα φαβορί για την ενδεκάδα

Οι Ερυθρόλευκοι με την ψυχολογία στα ύψη θέλουν μόνο νίκη στην Τούμπα και ο Μεντιλίμπαρ αναζητά λύσεις λόγω απουσιών και κόπωσης - Αυτές είναι οι πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα που δεδομένα θα έχει πολλές αλλαγές

Ο Ολυμπιακός με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη για έναν ακόμη «τελικό», αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι γνωρίζουν ότι όποιος ηττηθεί το βράδυ της Κυριακής (12/5, 20:00) στην Τούμπα… χάνεται στη μάχη του τίτλου, ενώ στο σενάριο της ισοπαλίας η ΑΕΚ θα πανηγυρίσει ουσιαστικά από αύριο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όπως δήλωσε, είναι αναγκασμένος αλλά και συνειδητά αποφασισμένος για αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με την ενδεκάδα της Πέμπτης απέναντι στην Άστον Βίλα, έχοντας να διαχειριστεί και μερικά σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτά των Ορτέγκα, Ρίτσαρντς και Ιμπόρα, ενώ ενοχλήσεις έχει και ο Τσικίνιο.

Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να γίνει ο Μπαρτζώκας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού: «Εύχομαι να μείνω στην ομάδα όσο κι εκείνος»

Κάπως έτσι στο χορτάρι της Τούμπας οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε όλες τις θέσεις. Ο Τζολάκης φαίνεται πως θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία, έχοντας μπροστά του τους Κίνι και Ροντινέι στα αμυντικά άκρα, ενώ υποψηφιότητα για τα δεξιά θέτει ακόμα και ο νεαρός Αποστολόπουλος της Κ19, με τους Κάρμο και Άμπι να έχουν τον πρώτο λόγο για τα στόπερ.

Στο κέντρο ο Όρτα θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, με τον Αλεξανδρόπουλο να είναι διαθέσιμος και πιθανότατα να επιλέγεται για παρτενέρ του, με τον Γιόβετιτς να παίρνει μάλλον φανέλα βασικού στο «10».

Ελ Κααμπί και Ναβάρο είναι οι δύο υποψήφιοι για τη μία θέση στην κορυφή της επίθεσης, με τους Μασούρα και Ζέλσον Μαρτίνς να είναι τα φαβορί για τα εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές και ποιοτικές επιλογές από τον πάγκο σε ένα do or die ματς στην κατάμεστη Τούμπα, με στόχο να κάνει το αποφασιστικό πρώτο βήμα και να τού μένουν άλλα δύο για κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο μέχρι πριν λίγο καιρό. Την κατάκτηση της κορυφής στην Ελλάδα.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Βόμβα από τις ΗΠΑ: Κυρώσεις στο μέλος της ΚΑΕ ΠΑΟ, Φέλιξ Μπίτζιο από το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για την υπόθεση του Predator (vid)

Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ γνωστοποίησε την επιβολή κυρώσεων στο μέλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φέλιξ Μπίτζιο και σε άλλα τρία πρόσωπα αναφορικά με την περιβόητη υπόθεση υποκλοπών του Predator

Έντονα παράπονα Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Άλλα σχεδιάσαμε κι άλλα κάναμε»

Ο Ισπανός προπονητής έβαλε άγριο χέρι στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα απέναντι στον Παναιτωλικό και τόνισε πως έκαναν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είχαν σχεδιάσει

Λιόλιος: Έγιναν προεκλογικά έκνομες ενέργειες, θέλουμε καθαρό μπάσκετ κι όσοι το μολύνουν πρέπει να φύγουν

Μετά τον χθεσινό του θρίαμβο ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη τετραετία ενώ αποκάλυψε πως προεκλογικά έγιναν έκνομες ενέργειες που θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης

Στον ΠΑΟΚ κι επίσημα ο Λόβρεν, υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Ο πολύπειρος Κροάτης στόπερ ανακοινώθηκε για δύο χρόνια από τον Δικέφαλο του Βορρά και πιάνει άμεσα δουλειά υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΑΕΚ – Βόλος: Διπλή ανακοίνωση για… «γκιορίλα – επαναστάτη» με αφορμή το 1-0 αλλά και τη μη αποβολή του Πιερό

Με δυο άκρως... ύποπτες φάσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο...

Παναθηναϊκός: Το πανό των Κύπριων οπαδών του για την τούρκικη εισβολή με το μήνυμα «κανείς δεν ξεχνά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την παρουσία του στο τουρνουά «Νεόφυτος...

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Ισραηλινός περίπατος κόντρα στους Πράσινους

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε δείξει από την περυσινή...

Τραυματισμός για Σαλασάρ: Χάνει τον μαέστρο της η Μπράγκα ενόψει Ολυμπιακού

Μια πολύ σοβαρή απώλεια καλείται να διαχειριστεί τις επόμενες...