23.9 C
Athens

Αρκετά τα προβλήματα με τραυματισμούς στον Ολυμπιακό ενόψει ΠΑΟΚ

Μπαίνει σε ρυθμούς ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός, με τον Μεντιλίμπαρ να καλείται να διαχειριστεί αρκετά ζητήματα αφού υπάρχουν τραυματισμοί και είναι επιτακτική η ανάγκη για ροτέισον

Οι πανηγυρισμοί περιορίζονται σιγά-σιγά για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει την Κυριακή στο εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα να πάρει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι και του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές έπειτα από τον πολύ απαιτητικό αγώνα με την Άστον Βίλα. Κάποιες εξ αυτών είναι αναγκαστικές αφού όπως δήλωσε ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου: «Κανείς από τους Ρίτσαρντς, Ορτέγκα δε θα είναι έτοιμος».

Δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι και οι Ιμπόρα και Κίνι που έγιναν αναγκαστική αλλαγή και θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ισπανός χαφ ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ενώ ο συμπατριώτης του από μυϊκές ενοχλήσεις.

Παράλληλα, θα αξιολογηθεί και η κατάσταση του Τσικίνιο με το τοπίο να ξεκαθαρίζει οριστικά το Σάββατο πριν την αναχώρηση της αποστολής για Θεσσαλονίκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς