Κάτας: Μπορούμε να κερδίσουμε και τρίτη φορά στο ΟΑΚΑ, θα θέλαμε όλοι να είναι υγιείς

Ο Όντεντ Κάτας εμφανίζεται περήφανος για την προσπάθεια που έχει καταβάλλει φέτος η Μακάμπι Τελ Αβίβ και δηλώνει αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να κάνει μπρέικ στο πέμπτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες μιας τρίτης νίκης στο ΟΑΚΑ, ο Ισραηλινός έδειξε πίστη στην ομάδα του και τόνισε ότι το ιδανικό θα είναι να μπορούσαν να είναι όλοι διαθέσιμοι.

«Υπάρχει μια απογοήτευση για την ευκαιρία που χάσαμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος και σίγουρα θα μπορούσε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη. Όμως θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε κερδίσει ήδη δύο φορές εκεί και πιστεύω πως μπορούμε και τρίτη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και να μείνουμε ενωμένοι.

Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και θα πάμε με πίστη να παίξουμε το μπάσκετ μας. Αποδείξαμε και στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ πως είμαστε μια ομάδα που δεν λυγίζει. Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε να το απολαύσουμε. Φυσικά θα θέλαμε όλοι να είναι υγιείς και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να δούμε αν είναι έστω και λίγο πιθανό να είναι στη δωδεκάδα ο Μπάλντγουιν. Ο Ντιμπαρτολομέο είναι μια χαρά, θα παίξει», δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι.

BEST OF SPORTS VIDEOS

ΑΘΛΟΣ HEADLINES

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...

Ολυμπιακός – Περιστέρι 79-74: Ο Πετρούσεφ βγήκε μπροστά και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στον τελικό

Το αξιόμαχο Περιστέρι έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι Ερυθρόλευκοι με πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ και τον Πετρούσεφ να βγαίνει μπροστά στα κρίσιμα, πήραν τη νίκη και προκρίθηκαν στον τελικό του Super Cup

Γιαζίτζι: Έκανε σπουδαία πράγματα ο Ολυμπιακός, ήδη νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ο Γιουσούφ Γιαζίτζι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και τίθεται...

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Γιαζίτζι

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Τούρκο επιτελικό μέσο, Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος τίθεται στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Παναθηναϊκός – Άρης 81-68: Εύκολη πρόκριση κόντρα στους ελλιπέστατους Κίτρινους

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη είναι έτσι...

Κονελιάνο – Μιλάνο 3-2: Βασίλισσα στη Ρώμη με 7ο σερί Super Cup, έζησε μοναδική εμπειρία η Κωνσταντινίδου

Μοναδικά παράσταση μπροστά σε 10.300 (ρεκόρ προσέλευσης) φίλους του...

Μπαρτζώκας: Δεν επιτρέπεται να σουτάρουμε με 22% στο τρίποντο, ο Φαλ δίνει δυναμική σε κάθε είδους άμυνα

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο μαχητικό Περιστέρι...