18.8 C
Athens

Η Equipe αποκαλύπτει μεθύσι του Μάικ Τζέιμς με τον Μπέικον μετά το Μονακό – ΠΑΟ: «Γι’ αυτό τέθηκε εκτός ομάδας»

Η L' Equipe με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της παρουσιάζει τον λόγο για τον οποίο ο Μάικ Τζέιμς τέθηκε προσωρινώς εκτός ομάδας στη Μονακό, σε ένα σκηνικό με «πράσινη» απόχρωση και συμπρωταγωνιστή τον Ντουέιν Μπέικον

Εκτός ομάδας -προσωρινά- τέθηκε στη Μονακό ο Μάικ Τζέιμς μετά από απόφαση της διοίκησης των Μονεγάσκων, σε μία είδηση που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στον χώρο της Euroleague και θέτει εν αμφιβόλω το μέλλον του Αμερικανού άσου στο Πριγκιπάτο.

Η Μονακό έθεσε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς!

Πόσο μάλλον δε από τη στιγμή που η έγκυρη γαλλική «Equipe» αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της τον λόγο που η Μονακό προχώρησε σε αυτή την ξαφνική απόφαση, πίσω από τον οποίο υπάρχει αρκετό παρασκήνιο με… πράσινη απόχρωση.

Κι αυτό γιατί, όπως γράφουν οι Γάλλοι, ο Μάικ Τζέιμς ξενύχτησε και μέθυσε μέχρι πρωίας το βράδυ της 8ης Μαρτίου μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στη Μονακό και νυν παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον!

Όπως αναφέρεται μάλιστα, το ξενύχτι των δύο παικτών, που άφησαν στο παρκέ εκείνο το βράδυ το επαγγελματικό τους προφίλ, έλαβε χώρα το βράδυ αμέσως μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων (Μονακό – Παναθηναϊκός) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αυτός φημολογείται ότι είναι ο λόγος που και ο Μπέικον έμεινε εκτός από το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη εβδομάδα, με τον κόουτς Σερέλη να τονίζει πως «κανείς δεν πρέπει να μπαίνει πάνω από την ομάδα».

Δεδομένα ο Τζέιμς θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Μονακό με τη Βίρτους Μπολόνια την Πέμπτη (16/3) με τη γαλλική ομάδα πάντως να τού έχει αφήσει ανοιχτό το «παράθυρο» της επιστροφής στις προπονήσεις και την καθημερινότητα της ομάδας, εφόσον κατανοήσει το λάθος του και καταλάβει ότι δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια, υπογραμμίζει η «Equipe».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς