16.2 C
Athens

Σάκα: Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω, είμαι τόσο χαρούμενος και υπερήφανος

Ένα γέλιο μέχρι τα αυτιά είχε ο Μπουκάγιο Σάκα μετά τη νίκη της Αγγλίας με 6-2 επί του Ιράν για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο 21χρονος εξτρέμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα και τα δύο τέρματα που πέτυχε του χάρισαν το βραβείο του «Player of the Match».

Η χαρά του μετά το τέλους του αγώνα δεν κρυβόταν ούτε στο πρόσωπο του, αλλά ούτε στις δηλώσεις του που προσπαθούσε να βάλει σε τάξη τα συναισθήματα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να περιγράψω, είναι τρελό. Είμαι τόσο χαρούμενος και τόσο υπερήφανος. Και μαζί με τη νίκη είναι πραγματικά μια ξεχωριστή μέρα.

Χρειαζόμασταν αυτό το καλό ξεκίνημα. Δεν είχαμε παίξει το καλύτερο μας ποδόσφαιρο πριν φτάσουμε σε αυτό το τουρνουά. Υπήρχαν πολλές εικασίες για τη φόρμα μας, αλλά δείξαμε σε όλους τι ποιότητα παιχνιδιού μπορούμε να έχουμε και τι είμαστε ικανοί. Είναι υπέροχο να κερδίσουμε με τόση πίεση. Αλλά θα πρέπει να είμαστε συνεπείς γιατί το επόμενο παιχνίδι έρχεται σε λίγες μέρες (με τις Ηνωμένες Πολιτείες) και θα πρέπει να κερδίσουμε ξανά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς