19.2 C
Athens

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πάμπλο Μάρι

Ο Πάμπλο Μάρι χειρουργήθηκε επιτυχώς την περασμένη Παρασκευή, μετά την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε από έναν ψυχοπαθή άνδρα σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου που τραυμάτισε άλλους 4 και χτύπησε θανάσιμα έναν ακόμη, και σήμερα Κυριακή (30/10) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Την είδηση γνωστοποίησε η Μόντσα, στην οποία ο Ισπανός στόπερ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από το καλοκαίρι. Ο παίκτης νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης, έχοντας κανονικά τις αισθήσεις του, ενώ ενημέρωσε τον κόσμο για το σοκ που πέρασε και την κατάσταση της υγείας του μέσω των social media. Υπενθυμίζεται ότι μετά την επέμβαση στη μέση θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Ο 46χρονος που έκανε την επίθεση, συνελήφθη από την αστυνομία αφού αφοπλίστηκε από έναν πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, τον Μάσιμο Ταραντίνο, πρώην αμυντικό της Νάπολι και της Ίντερ.

Ο γενικός διευθυντής της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, ζήτησε την αναβολή του αυριανού (31/10) ματς με την Μπολόνια, αλλά το αίτημά του δεν έγινε δεκτό από την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς