13.2 C
Athens

Το μήνυμα του Μάρι από το νοσοκομείο: «Είμαστε καλά μετά από αυτό που ζήσαμε χθες»

Ο Ισπανός στόπερ της Μόντσα έστειλε από το κρεβάτι του νοσοκομείου το μήνυμά του στον κόσμο και υποστήριξε πως όλοι στην οικογένειά του είναι καλά μετά την επίθεση με μαχαίρι από άνδρα σε εμπορικό κέντρο

Καλά στην υγεία του και εκτός κινδύνου είναι ο Πάμπλο Μάρι μετά την επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο του Μιλάνου που είχε ως αποτέλεσμα εκείνος κι άλλοι πέντε άνθρωποι να τραυματιστούν σοβαρά κι ένας υπάλληλος σούπερ μάρκετ να χάσει τη ζωή του.

Ο 32χρονος που αγωνίζεται στη Μόντσα ως δανεικός από την Άρσεναλ, θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες ενώ η ομάδα του αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα με την Μπολόνια. Ο Μάρι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και ευχήθηκε περαστικά στους υπόλοιπους τραυματίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pablo Marí (@pablomv5)

«Μετά από την άσχημη στιγμή που βιώσαμε χθες, εγώ και η οικογένειά μου μου θέλουμε να κοινοποιήσουμε ότι, ευτυχώς, είμαστε καλά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τα πάρα πολλά μηνύματα στοργής και υποστήριξης που λαμβάνουμε. Είμαστε κοντά στις οικογένειες και στους φίλους του θύματος στους οποίους στέλνουμε τα συλλυπητήριά μας. Ευχόμαστε τάχιστη ανάρρωση και στα άλλα άτομα που τραυματίστηκαν», ανέφερε στο μήνυμά του από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς