17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Χωρίς Σωκράτη, Σισέ και Μαρσέλο στη Γερμανία, διαθέσιμος ο Μπα

Με σημαντικότατες απουσίες στην άμυνα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο κρίσιμο ματς με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία - Επιστροφή για Μπα, εκτός οι ανέτοιμοι Μαρσέλο - Βρσάλικο αλλά και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Με αρκετές απουσίες στην άμυνα αλλά και την επιστροφή του Ουσεϊνού Μπα θα παραταχθεί στην έδρα της Φράιμπουργκ ο Ολυμπιακός, στο ματς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (27/10, 22:00).

Συγκεκριμένα ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σωκράτη Παπασταθόπουλο, για άλλο ένα παιχνίδι τον Σισέ αλλά και τους ανέτοιμους Μαρσέλο και Βρσάλικο.

Αντίθετα, στην «ερυθρόλευκη» αποστολή επιστρέφει ο Μπα, ενώ στο κομμάτι της επίθεσης έμεινε εκτός ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και το όνομά του ακούγεται ξανά για τον Άρη.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή βρίσκονται και οι νεαροί: Ντόη, Καλογερόπουλος, Σαπουντζής και Παπαδούδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Μίτσελ για το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς στη Γερμανία:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Καλογερόπουλος, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαπουντζής, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς