20.1 C
Athens

Νότια Κορέα – Καμερούν 1-0: Οι Χουάνγκ νίκησαν τον Κούντε, τραυματίστηκε ο Ουί Τζο (vid)

Παρουσία 60.000 θεατών στη Σεούλ, η Νότια Κορέα με πειστική εμφάνιση πήρε τη φιλική νίκη κόντρα στο Καμερούν - Άτυχος ο Ουί Τζο που τραυματίστηκε 10' μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση

Η Νότια Κορέα παρουσίασε εξαιρετική εικόνα και αναδείχθηκε νικήτρια με 1-0 στη φιλική αναμέτρηση με το Καμερούν στη Σεούλ παρουσία περίπου 60.000 θεατών. Μετά το 2-2 με την Κόστα Ρίκα, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήταν σφιχτή αμυντικά και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τους Καμερουνέζους.

Βασικός και στα 90′ του αγώνα – για δεύτερο σερί ματς – ήταν ο Ίνμπομ Χουάνγκ ενώ ο Ουί Τζο Χουάνγκ του Ολυμπιακού πέρασε στον αγώνα στο 72′ αντί του Γεόνγκ της Φράιμπουργκ. Το δυσάρεστο βέβαια ήταν πως 10′ αργότερα αποχώρησε με τραυματισμό και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις στην επιστροφή του στην Ελλάδα…

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το 35ο λεπτό όταν ο Σον βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και πήρε την κεφαλιά στην απόκρουση του Ονανά για να γράψει το 1-0.

Για το Καμερούν βασικός αγωνίστηκε και στα 90′ της αναμέτρησης ο αμυντικός του Άρη, Νικολάς Ενκουλού, ενώ ο μέσος του Ολυμπιακού, Πιέρ Κούντε πέρασε στην αναμέτρηση στο 78ο λεπτό αντί του Ονγκλά χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι ως το φινάλε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς