17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: «Δεν απαντήθηκε το αίτημα για παρουσία εισαγγελέα, δύο μέτρα και δύο σταθμά στα ντέρμπι»

Η πρεμιέρα στη Handball Premier με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή – και με τα όσα έχουν προηγηθεί – πραγματοποιήθηκε με πολλά παρατράγουδα αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας διαμαρτύρονται καθώς ουδέποτε απαντήθηκε το αίτημά τους για παρουσία εισαγγελέα στο «Γ. Κασιμάτης» όπως συμβαίνει στα ντέρμπι όπου είναι γηπεδούχοι οι Ερυθρόλευκοι.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ ζητά επισήμως την άποψη του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα την ώρα που ο κόσμος έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του.

«Παρά το έγγραφο που έστειλε ο Ολυμπιακός για παρουσία αθλητικού εισαγγελέα, στο χωρίς τηλεοπτική μετάδοση αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Handball Premier με την ΑΕΚ, για την πρόληψη τυχόν παράνομων ενεργειών και επεισοδίων, ουδέποτε δόθηκε απάντηση στο σύλλογο.

Επιπλέον δε, ο Γενικός Γραμματέας και νομικός κ. Δημήτρης Νάκος επικοινώνησε με τη γραμματέα του αθλητικού εισαγγελέα, τέσσερις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης και η απάντηση η οποία έλαβε είναι ότι ο κ. Εισαγγελέας δεν έχει αποφανθεί ακόμα για το αίτημα του Ολυμπιακού.

Προφανώς υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά μεταξύ των δύο εισαγγελιών Αθήνας και Πειραιά γιατί στα παιχνίδια υψηλού κινδύνου με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό και σε όσα ζητήσουν οι φιλοξενούμενοι, υπάρχει πάντα η παρουσία αθλητικού εισαγγελέα.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα εκφέρει γνώμη για αυτά που γίνονται;

Ο κόσμος πάντως έχει ήδη αποφανθεί…», αναφέρουν χαρακτηριστικά με επίσημη θέση τους οι Ερυθρόλευκοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς