24.6 C
Athens

Χάντμπολ: Αίτημα Ολυμπιακού για παρουσία εισαγγελέα κόντρα στην ΑΕΚ, οριστικά χωρίς μετάδοση το ντέρμπι!

Ένα πρωτάθλημα που πέρυσι κέντρισε τα βλέμματα όλων ειδικά στους τελικούς της Χαλκίδας (όπου υπήρχε τηλεοπτική μετάδοση), ξεκινάει φέτος με τους χειρότερους οιωνούς: η απουσία κλειδαρίθμων στην κλήρωση που σε μεγάλα πρωταθλήματα και σε άλλα αθλήματα η χρήση τους είναι αυτονόητη, πέρασε στο… ντούκου και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (19/9) στο ακατάλληλο «Γ. Κασιμάτης» σε μια από τις παράξενες «συμπτώσεις» στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Η Ένωση κουβαλάει τιμωρία με απαγόρευση τηλεοπτικής μετάδοσης από τον Αθλητικό Δικαστή αλλά θα αγωνιστεί κανονικά μπροστά στον κόσμο της σε ένα γήπεδο που κάθε χρόνο συμβαίνουν πολλά έκτροπα και μένουν ατιμώρητα.

Πρώτη φορά συμβαίνει όμως να τιμωρείται ομάδα με απαγόρευση τηλεοπτικής κάλυψης (!) και να παίζει κανονικά μπροστά στον κόσμο της. Κάτι που ασφαλώς δείχνει πως η ΟΧΕ δεν ενδιαφέρεται για το προϊόν της (πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι δεν υπήρξαν κλειδάριθμοι στην κλήρωση για να μην υπάρχει ντέρμπι από την πρεμιέρα που και οι ομάδες θα ψάχνουν τα πατήματά τους) και ταυτόχρονα πιστοποιείται πως στη συγκεκριμένη περίπτωση τιμωρούνται οι τηλεθεατές και οι φιλοξενούμενοι.

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός αιτήθηκε στα αρμόδια όργανα την παρουσία Εισαγγελέα στην αναμέτρηση αφού με μια γρήγορη ματιά στο πρόσφατο παρελθόν μπορεί κανείς να δει τι έχει συμβεί σε αυτή την έδρα αλλά και πόσο έχει τιμωρηθεί η γηπεδούχος ομάδα…

Αδιαμφισβήτητα το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ξεκινάει με περίεργες συμπτώσεις καθώς ταυτόχρονα προξενεί μπόλικες απορίες το γεγονός πως το πρωτάθλημα ξεκινά χωρίς Αθλητικό Δικαστή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς